Патрік Ротфусс

RSS канал автора
Поделиться:
Иллюстрация № 1 читать онлайн КулЛиб

Патрік Ротфусс (англ. Patrick Rothfuss; 6 червня 1973) — американський письменник-фантаст. Славу йому приніс опублікований в 2007 році дебютний роман «Ім'я вітру», який почав трилогію «Хроніки вбивці Короля».
Народився 6 червня 1973 року в Медісоні (штат Вісконсин, США). З дитинства дуже любив читати, прочитав до закінчення школи близько 2000 романів.
В 1991 році поступив в Університет Вісконсин-Медісон. Спочатку навчався на хіміка, потім змінив спеціалізацію на клінічну психологію, а через 3 роки навчання змінив статус на «Без спеціалізації», що дозволило йому вивчати ті предмети, хотів. Закінчив навчання в 1999 році, отримавши ступінь магістра в Університеті штату Вашингтон, і повернувся викладати у Стівенс Пойнт.
В 2002 переміг в конкурсі «Письменники майбутнього» з оповіданням «The Road to Levinshir» («Дорога в Левіншир»), що являв собою уривок з його не опублікованого тоді роману «The Wise Man's Fear» («Страхи мудреця»).
У серпні 2012 року почав щомісячний фентезі-подкаст під назвою The Story Board.
Ротфусс організував збір коштів на благодійність – забезпечення чистої води, освіти і навчання для населення країн, що розвиваються.
Перший роман автора, «Ім'я вітру» («The Name of the Wind») був опублікований в 2007. Він виграв нагороду Quill Award (для наукової фантастики, фентезі та жахів), та був включений в список «Книги року» тижневика Publishers Weekly. Він також виграв нагороду Alex Award в 2008 році.
«Страх мудреця» («The Wise Man's Fear») був опублікований в 2011 та досягнув першого номера в списку New York Times Hardback Fiction Best Seller List (Список бестселерів фантастики в твердій обкладинці журналу New York Times).

Докладніше: wikipedia

Показывать:   Сортировать по:

Показываем книги: (Автор) (все книги на одной странице)

Количество книг по ролям: Автор - 1. ( 1 на иностранном языке)
По форматам:  fb2 книги - 1 (1.75 Мб)
Всего книг: 1. Объём всех книг: 2 Мб (1,832,492 байт)

Автор

Фэнтези: прочее  

- Ім’я вітру (пер. Марія Пухлій) [на украинском (uk)] [Windows-1251] 1.75 Мб скачать: (fb2)  читать: (полностью) - (постранично)

Зарегистрируйтесь / залогиньтесь для выкачки нескольких книг одним файлом.