Кассандра Клер

RSS канал автора
Поделиться:
Иллюстрация № 1 читать онлайн КулЛиб

Кассандра Клер (англ. Cassandra Clare) — американська письменниця, справжнє ім'я Джудіт Рамельт (англ. Judith Rumelt). Найбільш відома як авторка серії книг «Знаряддя смерті».

Народилася в американській сім'ї, яка мешкала в Тегерані. Батько письменниці — відомий американський учений, фахівець з корпоративної стратегії Річард Румельт. Дід з боку матері — продюсер фільмів жахів Макс Розенберг. Клер єврейка, але свою сім'ю описує як «нерелігійну».
Вона провела свої шкільні роки в Лос-Анджелесі, де вона мала звичку писати історії, щоб розважити однокласників, в тому числі епопеї під назвою «Прекрасна Кассандра», засновані на оповіданні Джейн Остін з тим же ім'ям (і яке пізніше надихнуло її на псевдонім).
Після закінчення коледжу Кессі жила в Лос-Анджелесі і Нью-Йорку, де працювала в різних розважальних журналах і навіть в деяких таблоїдах, де писала про подорожжі Бреда і Анджеліни та недоліки одягу Брітні Спірс. Під час життя в Лос-Анджелесі Кессі почала писати фанфіки, використовуючи ім'я Кассандри Клер. Трилогія «Драко», створена на основі «Гаррі Поттера», і «Дуже таємний щоденник» за мотивами «Володаря перснів» набули популярності. Тим не менш, вона видалила свої фанфіки з Інтернету незадовго до першого роману «Місто Кісток», який був опублікований під псевдонімом Кассандра Клер в 2004 році, натхненний міським пейзажем Манхеттена, її улюбленого міста. З 2006 року написання книжок стало її головеим заняттям.

Докладніше: wikipedia
Твори Кассандри Клер у нашій бібліотеці:
- англійською, у перекладах німецькою, іспанською мовами: Cassandra Clare,
- у перекладах російською мовою: Кассандра Клэр.

Показывать:   Сортировать по:

Показываем книги: (Автор) (все книги на одной странице)

Количество книг по ролям: Автор - 1. ( 1 на иностранном языке)
По форматам:  fb2 книги - 1 (1.67 Мб)
Всего книг: 1. Объём всех книг: 2 Мб (1,755,099 байт)

Автор


the mortal instruments

Ужасы   Фэнтези: прочее  
- Місто кісток (пер. Надія Хаєцька) [на украинском (uk)] (а.с. the mortal instruments -1) 1.67 Мб скачать: (fb2) (исправленную)  читать: (полностью) 

Зарегистрируйтесь / залогиньтесь для выкачки нескольких книг одним файлом.